7 نکته طلایی در تغذیه ماهیان دریایی

7 نکته طلایی در تغذیه ماهیان دریایی

7 نکته طلایی در تغذیه ماهیان دریایی

هر چند وقت یکبار و به چه میزان به ماهی های خود باید غذا بدهم ؟ این یکی از سوالات بسیار متداول در مورد تغذیه ماهیان دریایی است.

اساسا بعضی از افراد می گویند که: فقط به مقدار اندازه ای که ماهی خود در مدت زمان کوتاه مصرف می کند، غذا بدهید. اگر ماهی دارید که از لحاظ ظاهری لاغر به نظر می رسد به جای دادن غذاهایی با مقدار زیاد آن هم یکبار، در طی یک روز بهتر در چندین نوبت ماهی را به مقدار اندازه و با برنامه ریزی غذا دهی کنید.

همچنین ما در ایران کورال قصد داریم تا 7 نکته طلایی در تغذیه ماهیان دریایی آکواریوم های آب شور را در این مقاله بررسی کنیم :

1- تنوع در تغذیه

قابل ذکر است که یک رژیم غذایی متنوع بهترین راه حل برای جلوگیری از کمبود ویتامین ها، مواد معدنی یا عناصر کمیاب است. بنابراین؛ یک رژیم غذایی ترکیبی از غذاهای زنده، منجمد و خشک می تواند بسیار ایده آل باشد.

به محصولات غذایی با کیفیت بالا، به ویژه با غذای منجمد توجه کنید و قبل از تغذیه ماهی خود، آن را کاملا به خوبی با آب شیرین بشویید.

قابل ذکر است که رعایت این مورد و انجام آن می تواند در شادابی و سلامت ماهیان دریایی شما بسیار تاثیرگذار باشد و ” تنوع در تغذیه ” یکی از اصلی ترین شاخص های 7 نکته طلایی در تغذیه ماهیان دریایی می باشد.

7 نکته طلایی در تغذیه ماهیان دریایی
مقاله : 7 نکته طلایی در تغذیه ماهیان دریایی

2- تامین اسید های چرب اشباع نشده (امگا3)

این امر عمدتا در مورد تامین EPA (اسید ایکوزاپنتانوئیک) و DHA (اسید دکوزاهگزائونیک) است. هر دو ماده ضروری هستند، یعنی نمی توانند توسط خود ماهی ساخته شوند. بنابراین؛ بسیار مهم است که از طریق مواد غذایی تامین شوند.

علاوه بر محصولات تجاری تولید کنندگان مختلف خوراک، اسید های چرب امگا3 در جلبک ها، روغن ماهی و همچنین ماهی مرکب یا کریل یافت می شود و باید به هر شکلی بخشی از یک رژیم غذایی سالم ماهی باشد.

7 نکته طلایی در تغذیه ماهیان دریایی
مقاله : 7 نکته طلایی در تغذیه ماهیان دریایی

عصاره ی سیر و مکمل های محلول غذای ماهیان دریایی از برند های معتبر، راهی برای تامین اسید های چرب امگا3 ارزشمند در بدن ماهی شماست. همچنین به عنوان یک مکمل غذایی نباید به اکواریوم اضافه شوند و باید با غذای ماهی ترکیب و باعث غنی سازی غذای ماهی شوند.

3- از مصرف چربی های زیاد خودداری کنید.

اسید های چرب اشباع نشده مهم هستند، اما چربی های زیاد می توانند به طور خاص کبد را تحت فشار قرار دهند و در نتیجه باعث آسیب به اعضای بدن شوند. ماهیان جوان کمی بیشتر از ماهیان بالغ (5-10٪) به چربی (10-20٪) نیاز دارند. بیشترین نسبت باید پروتئین موجود در خوراک باشد (40-55٪).

رعایت این مورد و انجام آن می تواند در شادابی و سلامت ماهیان دریایی شما بسیار تاثیرگذار باشد و ” استفاده نکردن از چربی های زیاد ” یکی از اصلی ترین شاخص های 7 نکته طلایی در تغذیه ماهیان دریایی می باشد.

4- مدت ماندگاری غذاهای خشک را تحت نظر داشته باشید

غذای خشک در صورت امکان باید در بسته های کوچک خریداری شود و به سرعت مصرف شود. ویتامین های مهم یا اسیدهای چرب می توانند به سرعت اکسید شوند و بنابراین دیگر اثرات مثبت آنها ایجاد نمی شود.

ذخیره سازی غذای خشک ماهیان دریایی در محیط تاریک ، خنک و خشک می تواند به طور قابل توجهی ماندگاری مواد غذایی را افزایش دهد و قطعاً توصیه می شود.

5- از مواد خوراکی کمکی، کم استفاده کنید

با تغذیه متنوع و مناسب (به نکته 1 توجه کنید) ، مکمل های غذایی در واقع لازم نیستند و حتی می توانند مضر باشند.

به عنوان مثال ، مصرف بیش از حد دارو می تواند باعث اختلالات رشد و در بعضی مواقع نارسایی هایی شود. بنابراین؛ اگر به مکمل ها متوسل می شوید ، فقط بعضی اوقات از آنها استفاده کنید و از استفاده روزانه ی آنها بپرهیزید.

رعایت این مورد و انجام آن می تواند در شادابی و سلامت ماهیان دریایی شما بسیار تاثیرگذار باشد و ” استفاده کردن به اندازه کم از مواد خوراکی کمکی ” یکی از اصلی ترین شاخص های 7 نکته طلایی در تغذیه ماهیان دریایی می باشد.

6- غذا دهی در چند نوبت کم بهتر از یک وعده زیاد است

در صورت امکان بسیار ایده آل است که در طول روز، در چند نوبت با حجم کم ماهیان غذا دهی شوند. بسیاری از ماهیان آب شور “دائمی خورنده” هستند، یعنی در اکثر طور روز به دنبال مواد غذایی و تغذیه هستند. بنابراین؛ طبیعی است که چند بار در روز غذا داده شود.
این امر همچنین باعث کاهش بار مواد مغذی موجود در آب می شود.

یک دستگاه غذا ریز خودکار، می تواند در اینجا کمک کند. به هر حال: یک روز روزه گرفتن هر از چند گاهی به ماهی آسیب نمی رساند.

رعایت این مورد و انجام آن می تواند در شادابی و سلامت ماهیان دریایی شما بسیار تاثیرگذار باشد و ” غذا دهی در چندین نوبت به صورت حجم کم ” یکی از اصلی ترین شاخص های 7 نکته طلایی در تغذیه ماهیان دریایی می باشد.

7 نکته طلایی در تغذیه ماهیان دریایی
مقاله : 7 نکته طلایی در تغذیه ماهیان دریایی

همچنین قابل ذکر است که گونه هایی، مانند: جراح ماهیان دریایی اصولا بالغ و بزرگ هستند و به طور دائمی از جلبک ها در طبیعت تغذیه می کنند. بنابراین؛ در آکواریوم های خانگی باید در چندین نوبت در طول روز غذا دهی شوند.

7- عادت های غذایی ماهیان دریایی خود را در نظر بگیرید..!

ماهی ها اساسا به گیاه خور، گوشت خوار و همه چیز خوار تقسیم می شوند. حتما باید توجه داشته باشید که ماهی که شما نگهداری می کنید متعلق به کدام گروه است. به عنوان مثال؛ نسبت جلبک و سبزیجات برای جراح ماهیان باید بسیار زیاد باشد.

همچنین باید توجه داشته باشید که ماهی های سریع، کند خوار و همچنین گونه های با دهان کوچک و بزرگ وجود دارند. هر ماهی می خواهد چیزی بدست آورد. بنابراین؛ به اندازه ها، انواع مختلف غذا و همچنین زمان تغذیه و غذا دهی توجه کنید.

اکنون شما مهمترین نکات و اصول تغذیه ماهیان را می دانید و می توانید با بهره گیری و استفاده از اطلاعات ارائه شده در 7 نکته طلایی در تغذیه ماهیان دریایی ماهیان دریایی سالم تر و جذاب تری داشته باشید.

امیدواریم از داشتن ماهیان شاداب لذت ببرید .!

7 نکته طلایی در تغذیه ماهیان دریایی
مقاله : 7 نکته طلایی در تغذیه ماهیان دریایی

موضوع مطلب : 7 نکته طلایی در تغذیه ماهیان دریایی

ترجمه و گردآوری شده توسط تیم ایران کورال .

منبع : reefbuilders

دیدگاه شما
محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.