نقد و بررسی
کاردینال پاجاما
کاردینال پاجاما :
کاردینال پاجاما، این ماهی زیبا به دلیل ظاهر منحصر به فرد خود طرفداران و علاقه مندان بسیاری در صنعت آکواریوم های آب شور دریایی دارد. کاردینال خال قرمز از نام های این ماهی زیبا است و به این اسامی در صنعت آکواریوم شناخته می شود.
این کاردینال ماهی دارای بدنی با چندین رنگ زیبا و مجذوب کننده است که نظر هر بیننده ای را به خود جلب می کند.
کاردینال پاجاما بومی آب های مناطق مرجانی اندونزی، فیجی، اقیانوس هند، دریای کورال و مناطقی از اقیانوس آرام است و در مناطق مرجانی یافت می شوند. این ماهی بر خلاف اکثر ماهیان دریایی در اسارت و در آکواریوم ها قابل تکثیر است.
برای نگهداری این گونه ی زیبای کاردینال ماهیان دریایی به آکواریومی با حداقل گنجایش 120 لیتر به همراه صخره های زنده فراوان برای پنهان شدن و محیط هایی برای شنا لازم است. این ماهی در محیط طبیعی خود همزیستی مسالمت آمیز و بسیار خوبی با انواع مرجان ها دارد و برای نگهداری در آکواریوم های مرجانی گزینه بسیار مناسبی است. از آنجا که کاردینال پاجاما دارای شنای بسیار آرام و دارای روشهای خاصی است، میبایست با همزیستان و هم گونه هایی صلحجو و آرام نگهداری شود و تعداد زیادی مخفیگاه در میان صخرهها و گیاهان دریایی برای او تعبیه گردد.
بیشتر ماهیهای این گونه تمایل دارند در میان سبزههای دریایی و سایر گیاهان پنهان شوند. برخی نیز ممکن است خود را در میان شاخک های بلند انواع توتیای های دریایی شاخدار استتار نمایند.
برای تغذیه کاردینال پاجاما می توان از انواع غذاهای گوشتی مانند: گوشت تازه خرد شده میگو، مایسیس و آرتمیا استفاده کرد. غذاهای گوشتی مانند میگوی فیدر، غذاهای پولکی، غذاهای گرانولی، گوشت موجودات دریایی، کرمهای خونی(bloodworm) و بسته به اندازه ماهی، ماهی زنده در رژیم غذایی این گونه گنجانده میشود.
در صورت نگهداری کاردینال پاجاما در آکواریوم های آب شور تپه مرجانی، غذا دهی به آن باید روزی یکبار صورت گیرد. جهت تهیهی تمامی موارد ذکر شده بالا و نگهداری بسیار راحت تر، برای غذای این کاردینال ماهی میتوانید به بخش غذای ماهی فروشگاه اینترنتی ایران کورال مراجعه نمایید.
ترجمه و گردآوری شده توسط؛ تیم ایران کورال
منبع : liveaquaria
0دیدگاه کاربران